Praktische informatie

logo Wolvendaelnacht

Inschrijvingen

Praktisch

Gedragscode

Wanneer?

De Nacht in het Wolvendael vindt plaats op 26 en 27 augustus 2023 in het Wolvendaelpark.

Waar?

Tijdens de Wolvendealnacht kom je het Wolvendaelpark binnen langs de ingang aan de Dieweg, die open blijft tot 22 uur. Kom je ook slapen; dan kom je het park binnen via de ingang Klipveld - wolvendaellaan

En dan? Twee mogelijkheden

Als je ingeschreven bent om te blijven slapen: Bij aankomst in het park ga je naar de onthaalstand via de ingang aan Klipveld om je te registreren. Je krijgt er ook een bandje. Daarna kan je je installeren in de aangeduide kampeerzone.

Als je niet in het Parc blijft slapen : het is niet nodig om je in te schrijven. Het park blijft open tot 22 uur voor wie van de activiteiten wil komen genieten. Een algemene infostand is aanwezig dicht bij de Guinguette

Programma

De activiteiten gaan van start rond 16 uur met workshops en animaties en duren tot laat op de avond. De deuren van het park gaan opnieuw open om 7.30 uur 's ochtends.

Eten en drinken

De guinguette is natuurlijk open met haar gewone aanbod van eten en drank, maar om zeker te maken dat iedereen snel bediend kan worden voorzien we een tweede bar en extra foodtrucks zullen het aanbod van de guinguette versterken. Je bent vrij om je picknick of een tussendoortje mee te nemen

Zéro Waste

We proberen ook ons ecologische voetafdruk te verminderen, en rekenen op jullie om ons hiermee te helpen. Aarzel niet om je eigen pic-nic mee te brengen in een picknickdoos en een drinkfles, water zal ter beschikking zijn van het publiek. We vragen ook om terug naar huis te gaan met je afval en wanneer het niet mogelijk is om deze in de vuilnisbakken te gooien.

Prijs

Het is gratis om gewoon van het park en de activiteiten in de namiddag te komen genieten

Het is betalend als je in het Park blijft slapen (5€ /+26 jarige). Overnachten vraagt extra inspanning op vlak van logistiek. De ingangprijs mag geen obstakel zijn om deel te nemen. Indien dit het geval is, aarzel niet om met ons contact op te nemen, de prijs mag geen drempel zijn.

Wat neem je mee naar de Nacht in het Wolvendael?

- Warme en comfortabele kledij
- Een veldbed of matras, een slaapzak en een tent indien je dat wil
- Een zaklamp
- Een fles water
- Tandenborstel en tandpasta
- Een knuffel voor wie niet zonder kan slapen
- Wij zorgen voor een bar en foodtrucks, maar je bent vrij om je picknick of een tussendoortje mee te nemen

Bij regenweer ...

Enkele regendruppels schrikken ons niet af! Wanneer er echter stortregen voorspeld wordt voor de hele nacht, is het mogelijk dat we de Nacht moeten uitstellen, of zelfs annuleren. De deelnemers zullen dan per mail verwittigd worden en krijgen hun inschrijvingsgeld terug.